til alle bygninger

Fundament­arbejde

Hos Scandico Byg får du et veludført stykke arbejde med fokus på kvalitet og overholdelse af aftaler.
Kom godt igang, med os som din byggeentreprenør.

Entreprenør med speciale i jordarbejde og fundamenter

Støbe – og jordarbejde er vores speciale, samt opgaver med fundamenter. Vi har de rigtige maskiner, og det rette værktøj til gravearbejde, samt støbning af fundamentet.

Derudover kan vi udrette renovering af kloakker og nyetablering af kloaksystemer i forbindelse med byggeprojektet.

Derfor er det oplagt at tage fat i os, uanset om du skal have lavet jord- og betonarbejde, støbt et fundament eller lavet din kloak.

Vores grundige opbygning af fundamentet

Når vi griber en hvilken som helst opgave an, så tager vi den seriøst. Det gælder også, selvom det “blot” er støbning af et fundament til et legehus.

Vi gør os umage for at levere et godt stykke arbejde, hvor kunden er glad for det endelige resultat.

Et fundament skal nemlig ikke tages for givet, og det skal heller ikke nedprioriteres. Det er nemlig det underlag, som hele bygningen står ovenpå. Derfor er det også vigtigt for os, at udgravningen og klargøringen til støbning af fundament til f.eks. huse er veludført.

Støbt fundament med lægning af kloakrør m.m.

Vi er specialister i at lave fundamenter, og kan få dig godt i mål med dit projekt, uanset om det er med rør, ledninger eller gulvvarme. Vi udfører også støbning af fundamenter med kloakrør, da vi også yder autoriseret kloakarbejde.

Hvad det enkelte projekt kræver, kan variere meget, så tag endelig fat i os for at høre om dine muligheder indenfor fundamenter.

I listen nedenfor kan du se, hvilke typer af støbte fundamenter vi kan lave for dig: