Udføres på Sjælland

Kloak­arbejde

At have problemer med kloakken kan være noget rigtig møg – både billedligt og bogstaveligt talt

Kloakservice på Sjælland

Når du skal have lavet kloakering , så har du brug for ikke blot en kloakarbejder, men også ofte en autoriseret kloakmester. Vi har de rigtige maskiner, og det rette værktøj til at kunne arbejde med alt fra renovering af kloakker og til nyetablering af kloaksystemer.

Vores entreprenørvirksomhed er placeret i Holbæk, og vi udfører kloakservice på hele Sjælland.

Kontakt os, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester.

Hvad er Scandico Byg for et kloakfirma?

Scandico Byg er ikke et helt almindeligt kloakfirma. Vi laver nemlig ikke kun kloakering men også andet entreprenørarbejde.

Vi kan nemlig arbejde med flere ting, og vi kan derfor varetage en stor del af de opgaver, der er forbundet med både nybyggeri og renovering.

Vi vil rigtig gerne svare på spørgsmål, så hvis du f.eks. gerne vil vide, hvad det koster at lave kloakering i dit sommerhus, så vil vi komme med et uforpligtende bud på den totale pris.

Morten Buch
Morten Buch
Læs mere
Fra start til slut har Martin og hans team været en god og behagelig oplevelse. Tilbud, tidsramme og dialog om muligheder i forløbet har alt sammen været en meget positiv oplevelse. En klar anbefaling herfra, og jeg vil den tvivl benytte mig af firmaet igen.
Kim Skotte Svensson
Kim Skotte Svensson
Læs mere
Fik udskiftet de gamle brønde, og monteret et nyt anlæg til spildevand, top of the line produkt. God kommunikation hele vejen igennem, og veludført arbejde.
morten meldgaard
morten meldgaard
Læs mere
Opgaven med at understøbe og lave dræn i et Christianshavner hus fra 1678 er fyldt med faldgruber og overraskelser. Scandico klarede dem alle med stort overskud og indsigt i den ekstremt komplekse opgave.

Hvorfor vælge en autoriseret kloakmester?

Hvis et arbejde med din kloak kræver en autoriseret kloakmester, så har du brug for et firma, der er autoriseret til arbejdet. Når du vælger en autoriseret kloakmester til arbejdet med din kloakering, så kan du både spare tid og penge.

Vi kan nemlig udføre både kloak- og entreprenørarbejdet, og du slipper derfor for at skulle hyre ekstra firmaer ind. Hvis der er brug for en arbejder inden for et specialområde, så vil vi gerne sørge for at hyre dem for dig. Så kan du bare læne dig tilbage og glæde dig over et veludført stykke arbejde.